1. Που μπορούμε να κάνουμε αποστολές;
Μπορούμε να κάνουμε αποστολές σε ΟΛΗ την Ελλάδα, σε κάθε πόλη και χωριό που υποστηρίζεται από το δίκτυο του συνεργάτη μας για τις αποστολές.

2. Ποιος θα μου παραδώσει την παραγγελία μου;
Ο συνεργάτης μας για αποστολές σε όλη την Ελλάδα είναι τα ΕΛΤΑ Κούριερ και η BOX NOW

3. Ποιο είναι το κόστος αποστολής;

  • Για αποστολές με τα ELTA Courier:
    • Βάρος έως 2kg και με αξία παραγγελίας έως 49,99€, σε ΟΛΗ την Ελλάδα, το κόστος είναι 3.00€. Για κάθε επόμενο κιλό υπάρχει χρέωση 1.20€
    • Εάν η παραγγελία σας είναι από 50,00€ και άνω και με βάρος έως 2 κιλά τότε θα την παραλάβετε ΔΩΡΕΑΝ, με χρέωση 1.20€ για κάθε κιλό μετά τα πρώτα 2.
  • Για αποστολές με BOX NOW
    • το κόστος αποστολής είναι 2.50€. Ενδέχεται λόγω όγκου, η παραγγελίας σας να μην μπορεί να εξυπηρετηθεί με αυτή την μέθοδο. Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε σχετικά μαζί σας.

Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω;

Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι από 1 έως και 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα και ώρα ολοκλήρωσης ελέγχου εγκυρότητας της παραγγελίας. Ως ημέρα και ώρα ολοκλήρωσης ελέγχου εγκυρότητας της παραγγελίας θεωρείτε η επιβεβαίωση των στοιχείων αποστολής και της πληρωμής της παραγγελίας.

Για παράδειγμα:

Οι παραγγελίες που θα εξοφληθούν επιλέγοντας κάποια ηλεκτρονική πληρωμή (με PayPal, πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, με Δωροκάρτα) και εφόσον δεν έχουν άλλο πρόβλημα στα στοιχεία της παραγγελίας, είναι άμεσα επιβεβαιωμένες.

Οι παραγγελίες που θα επιλέξετε να πληρωθούν μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ολοκληρώνονται όταν θα επιβεβαιωθεί η κατάθεσή σας.

Οι παραγγελίες που θα επιλέξετε να πληρωθούν με αντικαταβολή και εφόσον δεν έχουν άλλο πρόβλημα στα στοιχεία της παραγγελίας, είναι άμεσα επιβεβαιωμένες.

Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή και πάντα σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις των ΕΛΤΑ Courier. Σε περίπτωση που επιθυμείτε δέσμευση συγκεκριμένης ώρας παράδοσης, η χρέωση ανέρχεται σε 4.50€ επιπλέον. Εάν επιθυμείτε παράδοση Σάββατο, μπορεί επίσης  να υπάρξει επιπλέον χρέωση που εξαρτάται από τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ Courier.

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο αποστολέας θα σας αφήσει ένα σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με το υπόκατάστημα των ΕΛΤΑ Courier..